Nu Är Det Slut.

Nu har jag bestämt mig för att lägga ner den här bloggen. Jag känner att det blir alldeles för mycket med två bloggar så jag ska mosa ihop allting i en blogg, alltså min andra, istället för att ha det i två bloggar. Denna bloggen kommer finnas kvar, men jag kommer inte skriva något i den utan allt kommer som sagt hamna i min andra blogg: matildadahlgren.blogg.se.

Jul. 08, 2013

I fredags följde min kära vän Angelica med till stallet. Vi har inte träffats på evigheter, förutom att hon följde med mig till stallet en gång förut också. Så det var jättekul och hon ska också börja på ridgymnasiet!
Så i fredags när jag red så gick det bra, jag fokuserade på traven och struntade i galoppen.
I lördags gick det suuuuuper bra!! Så jävla nöjd! Han gick jätte fint och lyssnade jätte bra!
Idag var vi inte lika sams, han stannade och vände lite här och där och höll nästan på att kasta av mig i galoppen. Men det gick hyfsat bra ändå.

På torsdag kväll åker vi till stugan i Öje och ska vara borta till tisdag. Därför ska jag ha honom idag, tisdag, onsdag och torsdag den här veckan.

Nu sitter jag på bussen på väg till stan för att käka lunch och sedan ska jag hem till Angelica och så ska vi dra till hennes medryttar häst.


Jul. 03, 2013

I måndags följde pappa och Marie med till stallet. I början krånglade han mycket som han har gjort de senaste dagarna. Men jag såg till att jag verkligen koncentrerade mig på hur Malin har sagt att jag ska göra och då gick det jätte bra! Sedan i galoppen bockade han så jag att nästan flög av, men jag lyckades hålla mig kvar.


RSS 2.0